JUUSTOPORTTI VIINITARHURI N.1,3KG
Vuohen Viinitarhuri; paras kypsytetty juusto 2012, kultamitali Itävallan Tirolin juustokilpailusta 2014
Voimakkaanmakuista Vuohen Viinitarhurin juustoa kypsytetään kellarissa vähintään puoli vuotta. Juustoa harjataan säännöllisesti kellaroinnin ajan Torresin Sangre de Toro-punaviinillä ja yrteillä.
Vuohen Viinitarhurin juusto soveltuu mainiosti käytettäväksi juustotarjottimella, salaateissa ja ruoanvalmistuksessa.
Vuohen Viinitarhuri on palkittu valtakunnallisessa juustokilpailussa "Suomen paras kypsytetty juusto 2012". Itävallassa, Tirolin Käsiade-kilpailun Premium-juustojen sarjassa se voitti kultamitalin syksyllä 2014.
Ainekset Pastöroitu vuohenmaito (Suomi), suola, Sangre de Toro-punaviini, hapate, happamuudensäätöaine (E509) ja säilöntäaine(E252)
ME sisältää 4x n.1,3kg paloja.
Tilausnumerot


Ravintosisältö |
Per 100 g |
---|---|
Energia |
1500/360 |
Rasva josta tyydyttynyt |
29 g 20 g |
Hiilihydraatit josta sokerit |
0 g 0 g |
Proteiini |
24 g |
Suola |
1,4 g |