BULGUR, PINAATTI BURGER 125G
Bulgurista ja pinaatista valmsistettu runsas hampurilainen suussa sulavalla mozzarellalla
Ainesosat: Maissilastu, korppujauho (vehnäjauho, suola, hiiva), 10% mozzarella ( pastoroitu lehmänmaito, ruokasuola, happamuudensäätöaine, mikrobiologinen juoksute) auringonkukkaöljy, 10% purjo, 8% pinaatti, 10% bulgur (vesi, Durumjouho), punaiset linssit (vesi, punainen linssi), Munanvalkuaisjauhe, kasviproteiini, ruokasuola, mausteet, rypsiöljy
Allergeenit: Gluteeni, maito, kananmuna
Ingredienser: Kornflis, brödsmulor (vetemjöl, salt, jäst), 10% mozzarella (pastöriserad mjölk, salt, surhetsregulator, mikrobiologiskt mjöl) solrosolja, 10% purjolök, 8% spenat, 10% bulgur (vatten, durummel), röda linser linser), äggvitt pulver, vegetabiliskt protein, salt, kryddor, rapsolja
Allergens: Gluten, mjölk, ägg
Laatikossa 3,125kg(25*125g)
Valmisteluohje: Valmistusaika riippuu käytetyn laitteen tyypistä.
Höyryuuni: Lämpötila 160 c noin 15 minuuttia min. 10% höyrytys
Uuni: paista keskitasolla noin 12-16 minuuttia 180C
Rasvakeitin: paista 175 ° C: ssa 3,3 minuuttia / paista 185 ° C: ssa 3 minuuttia
Pannulla: keskilämmöllä käännä useita kertoja
Förberedelse: Tillagningstiden beror på vilken typ av utrustning som används.
Ångkokare: Temperatur 160 c ca 15 minuter min. 10% ångande
Ugn: Medium 180 c ca 12-16 minuter glans.
Fryer: Baka vid 175 ° C i 3,3minuter / stek vid 185 ° C i 3 minuter
Pan: Medium värme vänd flera gånger
Tilausnumerot


Ravintosisältö |
Per 100 g |
---|---|
Energia |
1018kj/244kcal |
Rasvaa | 14 |
Rasva josta tyydyttynyt |
2,6 |
Hiilihydraatteja | 22 |
Hiilihydraatit josta sokerit |
1,3 |
Proteiini |
7,4 |
Suolaa | 1 |